PC Connect

PC Connect New Kft.
7200 Dombóvár,
Zay Dezső u. 23.

 

info@pcconnect.hu

PC Connect PC Connect PC Connect PC Connect PC Connect PC Connect
 
 
PC Connect New Informatikai-fejlesztő és Szolgáltató Kft.
PC Connect

Szolgáltatások

Cégünk a megrendelők igényeihez igazodó magas színvonalú szolgáltatásokkal áll az Önök rendelkezésére.

Szoftver és WEB fejlesztés

A PC Connect New Kft. az ügyfelek igényei alapján vállalja egyedi szoftverek fejlesztését. Több éves tapasztalatunk az alapja, hogy időre megfelelő minőségű program készüljön Önnek. A programjainkat kizárólag SQL alapra tervezzük és készítjük, így minden programunk több felhasználós és kimagasló sebességgel fut. A homokóra már a múlté!!! Rendszereink Interbase, Firebird, MS-SQL server, illetve Oracle alapon futnak. A rendszerek kialakítása során maximálisan az Ön szava a döntő így olyan program készül amilyet Ön megálmodott.

Rendszer felügyelet

A PC Connect New Kft. az ügyfelek vállalja cégek telephelyén a rendszergazdai feladatok elvégzését. Munkánk során kimagasló hangsúlyt fektetünk az egyéni képzésre. Mi állandóan tanulunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatással állhassunk az Ön rendelkezésére. Valljuk, hogy a legértékesebb a munkával eltöltött évek alatt megszerzett tapasztalat. Vállalunk általány díjas rendszerkarbantartást és egyedi megbízásokat is.

Web hosting

Weboldalak elhelyezéséhez nélkülözhetetlen egy megfelelő szerver. Ebben segítünk web hosting szolgáltatásunkkal. Internetes oldalait már havi 500 Ft-tól elhelyezheti nálunk. A remek árakra éves díjfizetés esetén további kedvezményt adunk. Szerverünk nagy sávszélességgel kapcsolódik mind a hazai mind a nemzetközi internethez (BIX központi elhelyezés). Minden csomagunk tartalmaz PHP elérést ill. az alapcsomag kivételévem MySQL adatbázis elérését is. Az admin felületünkön a levelezést is Ön kezelheti! Sőt a nálunk lévő tárhelyekhez partnerünk révén kedvező áron domaint is biztosítunk!
Árak és csomagok

Informatikai költöztetés

Vállaljuk szerver szobák, termek és irodai informatikai hálózatok szakszerű költöztetését. A régi hely pontos felmérését a kapcsolódási pontok katalogizálását és az új helyen a teljes informatikai hálózat üzembe helyezését. Szerverek és szünetmentes áramforrások szakszerű leállítását és szállítási állapotba hozását.

Hálózat építés

Informatikai hálózatok építése CAT5e - CAT6 - CAT7 ill. optikai alapokon. Minden általunk kiépített hálózatra 5 év garanciát vállalunk. Az általunk használt minőségi kábelek, csatlakozók és anyagok biztosítják az Ön számára az elérhető legnagyobb nyugalmat és a maximális teljesítményt.

PC Connect
 
PC Connect
PC Connect

Fontos!

Számlázó program

Itt a 27% áfa! Számlázó programunkkal ez nem gond!

Pénztár program

A programban több hibajavítást végeztünk. A bizonylat kereső ablak már alapértelmezetten sorba rendezi a tételeket.

Útnyílvántartó program

Útnyilvántartó programunk már kezeli a kiküldetési rendelvényeket is! A program a meglévő útakból automatikusan hoz létre körutakat.

PC Connect
 
 
 
PC Connect
 

a cégről | szolgáltatások | referenciák | támogatás | letöltés | kapcsolat

(c) PC Connect 2009